Nyheder

De visuelle nyheder · uge 13/2014

30. marts 2014

Jeg kunne ikke nå at være med til @Mongaards biotur og se The Grand Budapest Hotel og det er jeg stadig lidt ked af. I stedet må jeg nøjes med dette sammenklip af symmetri i Wes Andersons film:

Jeg vil især gerne se The Grand Budapest Hotel fordi Wes Anderson forstår, hvor vigtigt grafisk design er. I dette interview fortæller grafisk designer Annie Atkins  om hvordan hun skabte alt det grafiske materiale til filmens fiktive land Zubrowka: Pengesedler, flag, skilte, aviser – alt.

Annie Atkins' design af pengesedlerne til The Grand Budapest Hotel

Wes Andersons film kan næsten genkendes på farverne alene, som ofte smager af en blanding af okker-70’er og pastelfarver. Denne Tumblr er dedikeret til farvepaletter fra Andersons film.

Farvepalette fra Moonrise Kingdom.

Monggaard brugte desuden det spritnye TweetMeet til at annoncere om sit event. @Leoparddrengen står bag sitet som skal samle Twitter-relaterede events.

Twedagsbar åbner foråret med 4 års-fødselsdagsfest.

Apropos events og Twitter så er der #Twedagsbar i København på næste fredag, d. 4. april. Det bliver alletiders superfede fest, med musik, stand-up og natmad på Harvey i Kødbyen.  Det er altsammen arrangeret @LauraJul og søde tweeps der har stillet musik, bar og mere til rådighed. Jeg har leveret grafikken og lavet navnelabels. Kom glad!

TypeJockeys laver skønne skrifttyper.

Typejockeys har deres helt egen stil når det gælder skrifter. Hvis du skal bruge noget åbent, venlig og imødekommende i din skrift, så start her.

1_Fonecian

Hipstelvetica er en gratis font af José Gomes som er en homage til Helvetica. Lige til at downloade og lavet et 10-sekunders logo til dit band, dit cykelmærke, juicebar eller økologiske tøjmærke. (Indsæt sarkasme). Nu vi er ved hipster-lignende skrifter, så er der flere her og de koster lige præcis $10.

Nye presets fra VSCOcam

VSCO-cam har en ny pakke med filtre klar, den er gratis for en stund, og så er det Young der er på promo-billedet.

Recycled dresses

Opfindsom emballage.

recycled-dresses

Recycled Movie Costumes holder et skarpt øje med genbrug af kostumer i mere eller mindre historiske film. Systematiseret nørderi.

stine-formand-dansk-tegneserieraad

Tegneserierådets nye formand, Stine Spedtsberg, siger en masse interessant og underholdende om rådets fremtid lige her.

Gode råd til freelancing

Denne  Ultimative Guide til Freelancing indeholder stort set alt det du bør vide, når du kaster dig ud i at være selvstændig.

Isabel Urbena Pena er bogdesigner

Isabel Urbena Peña er bogdesigner. For det første er hendes bogomslag afsindig fine, for det andet er måden hun præsenterer sit arbejde afsindigt fint. Hey forlag, prøv at tænk, hvis i præsenterede jeres bøger så stemningsskabende?

Måske kan du også lide

Ingen kommentarer

Skriv et svar