Virginia Woolfs bogomslag · Vanessa Bell

  • Post category:Bogdesign

Jeg må med skam erkende, at jeg aldrig har læst nogle af Virginia Woolfs bøger, omend jeg ejer et par stykker. Det skal dog ikke stoppe mig fra at hoppe glædesstrålende op og ned mens jeg klapper begejstret i hænderne over de oprindelige omslag til hendes bøger. De er lavet af hendes søster Vanessa Bell som var maler og indretningsdesigner. Både Bell og Woolf var medlem af Bloomsburygruppen som var en gruppe af britiske intellektuelle som havde en vis indflydelse på kulturlivet fra cirka 1905-1940. Udover de to søstre talte gruppen forfatteren E.M. Forster og musikere, journalister og psykoanalytikere.

Læs mere om begge søstre. Omslagene er lånt fra Pinterest.

a-room-of-ones-own

common-reader

jacobs-rom

monday-tuesday

mrs-dalloway

 

the-waves

the-years

three-guineas

to-lighthouse

vooyage-out

writers-diary

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.