We Love Graphic Design 2012

  • Post category:Events

We Love Graphic Design er et prima foredragsevent arrangeret af HK Grafisk og Lynfabrikken, hvor 6 internationale, exceptionelt dygtige kreative, holder foredrag. I 2012 var jeg med og hyggede mig med at livetweete undervejs, en aktivitet jeg grundlæggende synes er skidesjovt. Her et kort resumé af dagen, som forhåbentlig giver dig lyst til at købe billet til WLGD 2013, som allerede har annonceret topgæster som Kate Moross og HvassHannibal.

Alle foredragene blev filmet og ligger på WLGDs website. Jeg har indsat mine tre favoritforedrag herunder. Så lidt;)

Et rent festfyrværkeri af design

Arrangørerne havde sammensat et sindssygt stærkt program i 2012, og løjerne var styret af Adrian Hughes.

Emil Kozak

Emil Kozak var første mand på scenen. Den eneste dansker og med baggrund og inspiration fra skater/streetmiljøet.

Handverk

Herefter fulgte norske Handverk, som jeg havde set meget frem til. Det er også dem der havde lavet looket og traileren til WLGD12, i bedste klippe-klistre-stopmotion stil som har været alle steder de seneste par år.

Sarah Illenberger

Jeg vidste ikke, at jeg kendte Sarah Illenbergers arbejde, men det har jo været alle steder på blogs de senere år. Hun er simpelthen dronningen af klippe-klistre design og har lavet voldsomt fede ting.

SNASK

Snask er fra Sverige, og ustyrligt morsomme. De kom på scenen til tonerne af Krøller eller ej. Den ene af dem lignede en sløjdlærer og den anden en punk-musiker der havde fortrudt. Deres foredrag var rent standup.

Jessica Hische

Grunden til, at jeg havde købt billet til WLGD var for at se Jessica Hische. Hun har været alle steder på nettet de senere år og er på alle måder en af mine personlige helte og inspirationskilder – var man bare så sej, suk. Hun laver handlettering, bogomslag for Penguin, eminent webdesign og meget mere – og så er hun supersød og meget underholdende. Jeg var henne og hilse på hende efter foredraget (sådan noget tør jeg ellers aldrig!) og kunne snildt have udspurgt hende i et par timer.

James Vittore

James Vittore er lidt af en legende og var virkelig professionel på scenen – det her havde han helt tydeligt prøvet før. Jeg fangede ikke alt han fortalte – jeg havde hørt Jessica Hische og var så høj over det, at jeg ikke rigtig hørte efter. Men det var vist godt;)

Reaktioner fra Twitter

Godt nok havde WLGD ikke selv en Twitterkonto, men det afholdt ikke Twitter fra at sige tak:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.