Foredrag og undervisning

Jeg holder foredrag og kan undervise i flere forskellige visuelle discipliner for både voksne og børn.

Foredrag

Kontakt mig gerne med idéer og ønsker til foredrag. Jeg kan fx underholde om originale idéer og slidte klicheer i nyere dansk bogdesign og  infografik.

Undervisning for voksne

Jeg har længe undervist og afholdt workshops for voksne, og har færdige kurser liggende, som kan tilpasses dine behov. Hvis du har særlige ønsker, så kontakt mig gerne, så tager vi en snak. 

Lær at lave god infografik
Kursus for grafikere og andre der allerede er velbevandrede i Illustrator, men vil lære at lave infografik. Vi gennemgår hvordan man laver forskellige typer infografik, hvad der fungerer i hvilke situationer, faldgruber, do's and dont's. Kan både være heldages kurser eller længere forløb, foregå på skærm i Illustrator eller med papir, blyant og farver.

Instagram for kreative
Grafikere, designere, tegnere og andre visuelle har store muligheder for at bruge sociale medier aktivt til at sælge deres ting og ikke mindst at inspirere og udvikle sig selv. 

Bogtilrettelægning og bogdesign
Workshop i at lave gode bogomslag og ikke mindst god tekstombrydning og tilrettelægning af skønlitterære bøger. Rettet mod grafikere.

InDesign for ikke-designere og andre begyndere
Intro til InDesign for begyndere, fx kommunikations- og marketingsfolk der i ny og næ skal lave småting til print som postkort og plakater eller grafik til Facebook og andre sociale medier.

Illustrator for ikke-designere og andre begyndere
Intro til Illustrator for begyndere som gerne vil bruge det til at tegne i, fx ved at lave infografik eller grafik til sociale medier.

 

Undervisning for børn og unge

Grafisk design og konceptudvikling
Workshop i at lave visuelle identitet og logo til virksomheder – vi taler om branding, målgrupper og visuel kommunikation. Rettet mod overbygning og ungdomsuddannelser.

"Malene har virkelig styr på sit shit og formår at formidle det på en god, sjov og interessant måde"

– Rikke Klitgaard, deltager i Geniale Giffer

Til Pecha Kucha som blev afholdt hos Paustian.

Hvordan lyder jeg
Skrifttypenørderi i baggården – gæst i Anders Høgh Nissens podcast work.flow
Digitale postkasser, GIF'er og direktøren for det hele – gæst i Elektronista på 24syv