Skal jeg designe eller tegne for dig?

Lad os drikke kaffe og snakke om det. Kontakt mig på mail@malenehald.dk eller 30 28 04 46. Du er også velkommen til at kontakte mig (eller se mig an) på TwitterInstagramFacebook og LinkedIn

 

Grafisk nørd 
Jeg hedder Malene Hald og er grafisk designer og illustrator.  Internettet er min barndomsgade. Jeg byggede mine egne websites før nørd blev cool og ingen havde tænkt på sociale medier. 

Med en uddannelse inden for både digitale og trykte medier skelner jeg ikke mellem det ene og det andet: Jeg designer den visuelle kommunikationsløsning der passer bedst til dit produkt i den givne situation til den givne kanal, med et øje på markedsførings- og kommunikatiosmæssige muligheder og udfordringer. Altid med stor omhu og kælen for detaljen. 

Jeg har været selvstændig i snart 10 år, med perioder som inhouse grafiker hos KFUM-Spejderne og social media manager og grafiker hos Gyldendal. Jeg arbejder nu frivilligt med sociale medier og web for Copenhagen Comics og Forening for Boghaandværk.

 

Kunder
Jeg har arbejdet for både store og små kunder, for det offentlige og private og for opstartsvirksomheder. Gyldendal, Gyldendal Uddannelse, Aller, Clio Online, Cobolt, Damgaard, Appacademy, Roskilde Centralbibliotek, Biblioteksmedier.

Andre kunder tæller: Djøf, Krifa, DMJX, Pressen på P3Boligselskabet Sjælland, Danbolig, Firmafon, Tandlægebladet, Skole & Forældre, KFUM-Spejderne i Danmark, De Grønne Pigespejdere, Spejderhjælpen.

Sideprojekter
Jeg bruger sideprojekter til at udforske og afprøve den digitale verdens muligheder med et andet fokus end mit arbejde. Jeg øver mig på at skrive, indsamler viden til glæde for andre og nørder i dybden med ting der interesserer mig.

Dansk Bogdesign
På Dansk Bogdesign indsamler jeg de bedste, danske bogomslag – efter min mening. Kan også følges på Twitter og Instagram.

Trilogien
Trilogien er en bogblog som jeg har med to gode venner. Vi er mest på Instagram.

Geniale GIF'er
Geniale GIF'er er fyldt med viden, links og tricks om hvordan GIF'er bruges. Bloggen danner baggrund for et foredrag jeg holder af samme navn,