Skal jeg designe eller tegne for dig?

Lad os drikke kaffe og snakke om det. Kontakt mig på mail@malenehald.dk eller 30 28 04 46. Du er også velkommen til at kontakte mig (eller se mig an) på TwitterInstagramFacebook og LinkedIn

 

Foto: Andreas Raun

Jeg hedder Malene Hald og er grafisk designer og illustrator.  Jeg designer den visuelle kommunikationsløsning der bedst løser dit problem. At det bliver lækkert at se på, er en selvfølgelighed. Jeg er specialiseret indenfor bogdesign og -tilrettelægning, infografik og kommerciel illustration.

Baggrund
Jeg har været selvstændig i over 11 år, med perioder som inhouse grafiker hos KFUM-Spejderne og social media manager og grafiker hos Gyldendal. For tiden er jeg ekstern underviser på DMJX og i freelance grafiker hos DR Nyheder. Desuden er jeg indblandet i sociale medier og web for Forening for Boghaandværk, Copenhagen Comics og Nummer9.

Se desuden mit con amore-projekt, Dansk Bogdesign, hvor jeg samler fremragende danske bogomslag.

Mine kunder er blandt andet: Kulturministeriet, Styrelsen for IT og Læring, Djøf, DR Nyheder, Erhvervsstyrelsen, Dansk Håndværk, Maritime Development Center, KFUM-Spejderne i Danmark, De Grønne Pigespejdere og Spejderhjælpen.

Jeg laver en hel del bogdesign og bogtilrettelægning for små og store forlag, samt illustrationer til online undervisningsportaler og generelt bogrelateret arbejde. Museum Jorn, Gyldendal, Gyldendal Uddannelse, GAD, Høst & Søn, Clio Online, Carlsen, Corto, Verdensbiblioteket og Roskilde Centralbibliotek.

bookcasebookcase