Skal jeg designe eller tegne for dig?

Lad os drikke kaffe og snakke om det. Kontakt mig på mail@malenehald.dk eller 30 28 04 46. Du er også velkommen til at kontakte mig (eller se mig an) på TwitterInstagramFacebook og LinkedIn

 

Jeg hedder Malene Hald og er grafisk designer og illustrator.  

Med en uddannelse inden for både digitale og trykte medier skelner jeg ikke mellem papir og skærm: Jeg designer den visuelle kommunikationsløsning der passer bedst til dit produkt i den givne situation til den givne kanal. Jeg ser dit indhold, sætter mig ind i hvad det skal, og hvordan det kommer bedst ud over stepperne – at det bliver lækkert at se på, er en selvfølgelighed. 

Jeg er specialiseret indenfor bogdesign og -tilrettelægning, infografik og kommerciel illustration.

Baggrund
Jeg har været selvstændig i over 11 år, med perioder som inhouse grafiker hos KFUM-Spejderne og social media manager og grafiker hos Gyldendal. Desuden er jeg indblandet i sociale medier og web for Forening for Boghaandværk, Copenhagen Comics og Nummer9.

Se desuden mit con amore-projekt, Dansk Bogdesign, hvor jeg samler fremragende danske bogomslag.

 

Kunder
Jeg laver en hel del bogdesign og bogtilrettelægning for små og store forlag, samt illustrationer til online undervisningsportaler og generelt bogrelateret arbejde. Gyldendal, Gyldendal Uddannelse, GAD, Høst & Søn, Clio Online, Modtryk, Carlsen, Corto, Damgaard, Verdensbiblioteket og Roskilde Centralbibliotek.

Andre kunder tæller: Kulturministeriet, Djøf, Dansk Håndværk, Krifa, DMJX, Pressen på P3Boligselskabet Sjælland, Danbolig, Firmafon, Tandlægebladet, Skole & Forældre, KFUM-Spejderne i Danmark, De Grønne Pigespejdere og Spejderhjælpen.