Illustrationer til børn

Jeg layoutede og illustrerede til (og ind imellem skrev jeg) 17 udgaver af børnemagasinet GRAZAT som bliver udgivet af KFUM-Spejderne i Danmark.

Bladet er henvendt til de 6-10 årige og målet var, at et opslag kun havde omkring 1/4 tekst – resten skulle være visuelt. Jeg tegnede og illustrerede til artikler og tegnede en hel del infografik og opgaver specifikt til børn.

Udover magasiner har jeg også lavet illustrationer med verdens religioner, tatoveringer til vand og broderede mærker

Selection of illustrations made for a children's magazine published by The Danish KFUM-Scouts.

________

KUNDE: KFUM-Spejderne i Danmark

magasin-grafisk-designmagasin-grafisk-design
illustration-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-6illustration-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-6

ERHVERV
Fordomme om forskellige erhverv: Ingen forstår hvad læger siger, lærere drikker meget kaffe, tandlæger er onde, politiebetjente spiser citronmåne og skraldemænd lugter.

illustration-robot-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-2illustration-robot-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-2
illustration-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-7illustration-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-7

BEDSTEMØDRE

Illustrationer af fire forskellige typer pensionister. Blev brugt til en test, hvor man kunne teste, hvordan man blev som gammel. Man kan blive den sure, gamle bedste, den sære kattedame, den seje bedste der kan lide at lege og den sødeste bedste som giver krammere.

illustration-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-5illustration-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-5

LORT!
Min karriere som illustrator peakede, da jeg skulle tegne hvordan lort ændrer udseende, alt efter hvad man har spist. Nederst en kloakrotte som professor der forklarer hvad lort er lavet af, en grafik af tarmsystemet og lorte-illustrationer til spørgsmål som hvorfor lort kan flyde, hvorfor det lugter og hvorfor hundelorte på fortorvet nogen gange er hvide.

illustration-cykel-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-4illustration-cykel-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-4
illustration-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-1illustration-tegning-tegner-illustrator-boern-malene-hald-1

NATURKATASTROFER
Ikoner til temanummer om naturkatastrofer. Skovbrand, stenskred, vulkanudbrud, jordskælv, tornado, orkan, flodbølge, oversvømmelse, sneskred og sne.

illustration-tegningillustration-tegning