Illustrationer til børn

Jeg har illustreret en hel masse emner til Gyldendal Uddannelses engelskportal for indskolingen. Udover illustrationer til alle emnerne har jeg tegnet diverse ikoner og knapper til UX.

Det er altid sjovt at lave illustrationer til børn, især de små, fordi de gerne må være uhøjtidelige og skøre. Jeg vil gerne være på børnenes side, så mine figurer er meget glade og ikke bange for at være fjollede.

Figurdesignet her opfylder flere formål: For det første skulle det være meget enkelt, da jeg skulle tegne mange illustrationer på relativt kort tid på et lille budget. De benspænd affødte de æggeformede figurer med vandslange-arme som kan bøjes i alle retninger, som ikke tager hensyn til realisme eller korrekt anatomi. 

Illustrations for an education website used to teach kids English.

________

KUNDE: Gyldendal Uddannelse

Nogle af emnerne er meget konkrete, som fx schoolhobbies og christmas. Andre er abstrakte som fx idiomer, der her er illustreret med it's raining cats and dogs. 

Et andet abstrak begreb er homonymer, som alligevel kan tegnes meget konkret og med to eksempler i samme illustration. Det er knight/nite, og flour/flower.

Ovenfor er handlinger illustreret: speakunderstand, look and listen.

De fire ikoner ovenfor er tegnet til navigationsknapper til websitet. 

Da mange af emnerne har tre forskellige niveauer, var det nødvendigt med knapper med tal på. Som en ekstra krølle på halen får illustrationen flere detaljer, jo højere niveauet er.