Infografik og kort

Det særlige ved at tegne kort er, at beslutte sig for hvad der skal med, og hvad der skal udelades. Ofte viser man et udsnit af et landområde. De fleste kort jeg har tegnet har været en del af et større projekt, som havde en bestemt visuel stil. 

Different kinds of maps I've drawn for different kinds of projects.

SJÆLLAND

Ovenfor ses en stærkt stilliseret udgave af Sjælland som er fra indholdsfortegnelsen til magasinet Biblioteket er ... som jeg designede for Roskilde Bibliotekerne.

TH: Kort over kommunerne i Region Sjælland som blev brugt til et andet projekt for Roskilde Bibliotekerne. Modsat ovenstående kantede kort, er Sjælland her blød og rund i formerne.

DANMARK

Jeg har tegnet Danmark mange gange! Fra venstre er det et kort over KFUM-Spejdernes distrikter, dernæst regionerne, som blev brugt til et website for læger og til sidst et kort tegnet til et børneblad der handlede om fordomme mellem de forskellige landsdele.

NORDEN

Ovenfor: Kort med de højeste punkter og største søer i Norden, som blev brugt til et børnemagasin. Det er en udfordring at klemme alle de nordiske lande ind på ét opslag. Der er ret stor forskel på Grønland og Færøerne. Medmindre Færøerne skal blive en lillebitte prik, bliver man nødt til at nøjes med et udsnit af Grønland.

EUROPA

Et meget fordomsfuldt kort over Europa som jeg tegnede til Pressen for P3. Se resten af det projekt her.

BURMA

Kort over Burma/Myanmar, som jeg tegnede til et projekt for Spejderhjælpen.

VERDEN

Ovenfor ses hele verden i pinefulde detaljer! Alle lande i verden er med, da kortet blev brugt til undervisning. 

TH: Den mest stilliserede udgave af verden jeg er sluppet afsted med. Blev brugt til et børnemagasin.