Humoristisk infografik for Pressen på P3

Falske, humoristiske infografikker til Pressen på P3 i forbindelse med EU-valget i maj 2014. Redaktionen havde ikke tidligere arbejdet med infografik på denne måde, og formålet var, at skabe omtale via Facebook og derved bevidsthed omkring EU-valget. 

De to værter, Tue Blædel og Tony Scott, kørte rundt i en bus i Europa i en uge op til valget og besøgte forskellige lande. Tanken var, at de hver dag skulle ringe til mig med en idé til en infografik, som kunne bringes på Facebook i forbindelse med dagens program, men det gik aldrig helt som planlagt. Der kom dog alligevel et par infografikker ud af det, og flere af dem havde en ret god reach på Facebook. 

Fake, humorous infographics made for a Danish, satirical radio show.

________

KUNDE: P3

EU-valget fandt sted kort efter Melodi Grand Prix. Denne grafik var den mest populære og blev delt 76 gange. Se den her.

Denne grafik brød konceptet "falske infografikker" og er sådan set bare en grafik med et fodbold-dream-team.

Grafikkerne herunder blev ikke brugt. Jeg har fundet på dem alle, bortset fra den med jordbærplukkerne. Det er ikke nemt   at  være sjov på bekostning af andres nationalitet  og kultur og jeg er immervæk ikke særlig god til det. Jeg tager hatten af for stand-uppere og satiretegnere der kan lave grovkornet humor med mening.